AKTUELNO

Ne želi da ga pusti od sebe.

Mina Vrbaški je nakon svoje veze sa Nemanjom Đerić Đeksonom uplovila u novu ljubavnu romansu sa Tomislavom Panićem, koji joj je od samog ulaska u "Zadrugu" poklanjao više pažnje nego bivši dečko.

Foto: Printscreen Youtube

U toku današnjeg dana Mina je plakala jer ju je nešto tištilo i izrazila je želju da izađe iz rijalitija kako bi bila sa svojim najmilijima. Toma je bio zabrinut zbog njenog stanja i kako nije mogao ni da joj priđe i razgovara sa njom, odlučio je da napusti Zadrugu, ali mu to nije pošlo za rukom.

Mina je zbog ovog pokušaja bila besna na njega, pa su započeli veoma ozbiljan razgovor.

Ja ne znam šta je sa tobom. Ne mogu da te gledam takvu. Ja ne mogu da gledam devojku od 18 godina koja pati. Odguruješ me od sebe, tvrdoglava si kao đavo. Takva si kakva si, ja sam te zgotivio. Uz tebe sam, mazim te, ljubim, što nikad javno u životu nisam radio - pričao je Toma Mini, a onda joj dao predlog da raskinu:
Hajde da raskinemo i da te ne viđam više po kući. I kad te vidim kao da te ne vidim. Lakše će da ti bude tako - bio je uveren on.

Foto: Printscreen Youtube

Ko sam ja tebi, da bi ti pobegao zbog mene i dao 50.000 evra - rekla je Mina.
Hajde da raskinemo, da ti ne budem ništa. Što nisi od reči, ja kad pričam nešto, ja sam od reči. Odgurnula si me od sebe, šta hoćeš više od mene? Pedeset hiljada me vraćaš k' sebi - počeo je da besni Toma.
Pa naravno da te vraćam, stalo mi je. Da mi nije stalo ne bih ni došla ovde - uzvratila je Vrbaški.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, njihov razgovor se nije završio ovde, oni su ušli još dublje u raspravu, pa je Toma čvrsto odlučio da želi da raskine sa Minom, jer ne može da je gleda tužnu, ali ona to nije želela da prihvati.

Nisam ja zaslužio da me šikaniraš. Ne mogu više da te gledam takvu, da mi nije stalo, pustio bih te. Mina, pravim od sebe budalu, a ti mi praviš da bude sve teže. Ne mogu takvu da te gledam, slatka si, lepa si, stalo mi je. Ja ne mogu takvu da te gledam. Ja ću pre od tebe otići da bi ti bilo lakše u životu. Ne mogu da te gledam nesrećnu - nastavljao je Toma.

Pročitajte još: SVE JE PRŠTALO: Miki i Nadežda mislili da su se sakrili, pa imali ŽESTOK SE*S! (VIDEO)

Njihov razgovor je potrajao dugo, Mina nije želela da odustane od Tome, ali on je umoran od situacije u kojoj se našao. Kako se sve završilo možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'